Afbeelding
Foto:

Vernieuwde Weerwolven van Wakkerdam door Jongerenorganisatie VOLCAS

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - VOLCAS is dé jongerenclub uit Laarbeek die staat voor Vernieuwen, Organiseren, Leren, Creatief zijn, Avonturen beleven en Samenwerken. VOLCAS wil vette, actieve events organiseren, nieuwe vrienden maken, onvergetelijke momenten creëren en inspiratie delen. Op 25 mei 2024 organiseren zij weer een supergaaf evenement, dus zet deze datum vast in je agenda!

Achter VOLCAS gaan enthousiaste jongeren schuil, zoals voorzitter Daan Brans (16), Facilitair coördinator Sven Gordijn (13) en Letter- en Muntmeester Floor Brans (13). Het team wordt bijgestaan door ervaren volwassenen Tim de Vos-Donkers (44) en Frank Niessen (42). Op 25 mei 2024 toveren zij het scoutinggebouw in Beek en Donk om tot het epicentrum van een megavette versie van Weerwolven van Wakkerdam, met aftrap om 18.45 uur en fun tot 23.00 uur. 

Je kunt je aanmelden om als deelnemer mee te doen, maar je kunt ook nog meehelpen aan de organisatie van het evenement of aan toekomstige VOLCAS-dingen. Misschien werk jij dan binnenkort mee aan een megaversie van Weerwolven van Wakkerdam of een ander avontuur, zoals een te gekke spooktocht. Wil jij meedoen, meehelpen of heb je vragen? Gewoon een mailtje sturen naar VOLCAS@outlook.com. Laat deze kans niet schieten om onderdeel te zijn van iets bijzonders, georganiseerd door jongeren, voor iedereen!