Afbeelding

Vrijwilligers gezocht Kindervakantieweek Lieshout

Algemeen

Lieshout - De inschrijfperiode van kindervakantieweek Lieshout is voorbij. Er zijn veel kinderen die zich hebben ingeschreven en mee op reis gaan. Naast dat de organisatie blij is met zoveel deelnemers, kunnen ze ook niet zonder vrijwilligers. 

Er zijn al veel vrijwilligers die zich hebben aangemeld. Wil jij ook mee helpen als vrijwilliger? Geef je dan op via www.kvwlieshout.nl. De opbouwweek is van woensdag 16 t/m zondag 20 augustus. Hierbij zijn ze op zoek naar mensen die graag willen helpen bij het opbouwen van de tent, plaatsen van hekken, schilderen, maken van spellen, verzamelen van materialen en alle andere voorbereidingen voor de week.

De Kindervakantieweek is van maandag 21 t/m vrijdag 25 augustus. Hierbij zijn ze op zoek naar mensen die graag willen helpen met het begeleiden van een groepje, begeleiden van een spel en/of frietouders. Als de Kindervakantieweek is afgelopen moet natuurlijk ook alles weer opgeruimd worden. Op vrijdagmiddag 25 augustus worden alle hutten afgebroken en al zo veel mogelijk spullen opgeruimd. Op zaterdag 26 augustus worden de tent en alle overige spullen opgeruimd. Wil je komen helpen? Geef je dan op!