Afbeelding
Foto: www.112nieuwsonline.nl

Werving nieuwe leden brandweer Post Lieshout

Algemeen

Lieshout/Mariahout - Brandweer post Lieshout is op zoek naar nieuwe vrijwillige brandweermannen/vrouwen. Woont u in Lieshout, Mariahout of werkt u tijdens de kantoor uren in Lieshout, bent u 18 jaar of ouder, mentaal & fysiek in orde en werk je graag in teamverband? Dan zoeken zij jou! 

Op 11 november organiseren ze een kennismakingsdag van 10.00 tot 14.00 uur bij de Brandweerpost in Lieshout, Papenhoef 7. Op deze dag staan er een aantal fanatieke vrijwilligers klaar om u te begeleiden. Ze hebben een aantal stands om u kennis te laten maken met het brandweervak en u kunt al uw vragen stellen. Voelt u zich geroepen om een steentje bij de te dragen aan de veiligheid van Lieshout, Mariahout en met die rode auto de straat op te gaan om: branden te blussen, technische hulp te verlenen, ongevallen met gevaarlijke stoffen en waterongevallen te bestrijden? Meld u dan vrijblijvend aan voor deze kennismakingsdag

Bent u verhinderd op deze dag en bent u toch geïnteresseerd, stuur dan vrijblijvend een bericht. Dan wordt er samen een andere datum gepland. Meld u aan door een berichtje te sturen naar: Posthoofd post Lieshout, Peter van Vlerken via 06-34000290 of mail: Petervanvlerken@vrbzo.nl.