Afbeelding

Viswedstrijd leden en niet-leden Seniorenvereniging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Seniorenvereniging Beek en Donk organiseert vrijdag 24 mei weer een vismiddag op de visvijver aan de IJsbaanlaan in Beek en Donk: hier is Visvereniging Het Geduld al vele jaren thuis. Een aantal vrijwilligers van deze club zal helpen waar nodig met hengels klaarmaken en het vissen zelf. 

De bedoeling is dat deze keer alle senioren uit Beek en Donk zich kunnen inschrijven voor deze leuke middag. U hoeft dus geen lid te zijn. Er hoeft ook geen inschrijfgeld te worden betaald. HSV Het Geduld heeft voor de vissers die geen hengel en tuigjes hebben een aantal hengels klaarliggen. Ook is er voer en aas (maden) ter beschikking voor alle deelnemers. Aan de vissers die wel materiaal hebben, wordt gevraagd om een schepnet, onthaakmateriaal en peillood mee te brengen.

Programma
Om 13.00 uur is de bijeenkomst aan de vijver waarna de plaatsen om te vissen worden aangewezen via loting. Vervolgens om 13.30 uur de uitreiking van hengels, tuigjes, onthakers, voer en aas. Ook is er een uitleg over de huisregels visvijver, omgang met natuur en vissen en loting stekken. Om 14.00 uur wordt er gestart met vissen. Gevangen vissen worden gemeld en genoteerd op lijsten. Grote en kleine vissen worden alleen met aantallen genoteerd, niet op gewicht. Het vissen duurt tot 16.30 uur, waarna de geleende hengels en tuigjes opgeruimd worden en de lijsten verzameld worden.

Inschrijven (is gratis) kan op verschillende manieren (maximaal 26 personen, op volgorde van inschrijving). Geef even aan of je een vistuig en andere zaken nodig hebt. Via een mail naar pcemvogels@gmail.com met vermelding of je hengels etc. nodig hebt óf via de inloop op 14 mei in de Waterpoort (ingang Rubenslaan), van 10.00 uur tot 11.30 uur. Aanmelden via Peter Vogels 06-30375665. Zie voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.