Wie is de Prins van Ganzegat 2017?

Algemeen Carnaval

Aarle-Rixtel - In Ganzegat wordt zaterdag 12 november afscheid genomen van Prins Sjonnie en Prinses Marianne. Er staan hen nog een aantal activiteiten te wachten, namelijk: het Jeugdprinsenbal op 6 november bij Café Zaal Bij van Dijk en de 11-11 opening van het carnavalsseizoen samen met folkloregroep 'Dikke Mik' op de kiosk, maar daarna mag Prins Sjonnie de scepter dan toch echt gaan overdragen.

Velen van jullie zijn waarschijnlijk bekend met het tv-programma 'Wie is de Mol?' dat jaarlijks vele miljoenen kijkers trekt. In zekere zin is de zoektocht naar de nieuwe Prins van Ganzegat vergelijkbaar met 'Wie is de Mol?'. In het programma probeert 'de Mol' namelijk de boel te saboteren zodat er zo weinig mogelijk geld in de pot komt. Op slinkse wijze probeert hij ervoor te zorgen dat de overige kandidaten en het publiek er niet achter komen dat hij 'de Mol' is. De nieuwe Ganzegatse Hoogheid heeft waarschijnlijk al verschillende capriolen uit moeten halen om ook niet ontdekt te worden, echter net zoals bij 'Wie is de Mol?' komen er meer dan voldoende hints beschikbaar om er achter te komen wie 'de Mol' en in dit geval in Ganzegat de nieuwe Prins is.

Eerder werden de volgende vier hints gegeven:
1. Hij is een echte Aarlese
2. Vur inne keer dan
3. Hai kumt dik in de stroat
4. Hai kumt van dizze kant van ut kanaal

Deze keer voegen ze daar maar liefst drie hints aan toe:
5. Kent Ale op zijn duimpje
6. In oktober altijd druk
7. Regelmatig in ut buitenland

Om het u nog wat makkelijker te maken om de nieuwe Prins van Ganzegat te ontmaskeren geven zij u hierbij een lijst met 22 namen, waarvan 1 persoon op 12 november als nieuwe Prins van Ganzegat naar buiten zal komen op het bordes van de Couwenbergh: Chris van Laarhoven, Celio van Gerwen, Jelle de Jongh, Richard Kerste, Hans Verbakel, Thijs Engels, Rob Boetzkes, Hans Schepers, Maarten Raaijmakers, Sander van de Waarsenburg, Jorg Krijnen, Henrie van Vijfeijken, Hein van de Laar, Ruud van de Weijer, Frans van den Heuvel, Jurgen Peters, Stephan Smits, Maurice van Falier, Frank Beekmans, Hans van de Velden, Paul Geene, Pascal Zwanen.

De discussie in Ganzegat mag met deze lijst van namen losbarsten en ook dit jaar kunt u weer prinsraden. Hiervoor kunt u vanaf heden langs bij de Boerenbond en bij Frans van den Heuvel Groente & Fruit om de nieuwe Prins te raden à €1,00 per keer waarmee u dus kans maakt om een van de twee VIP arrangementen voor een van de Ganzekwekavonden te winnen.

De nieuwe Hoogheid zal nog een kleine maand het zaakje moeten saboteren zodat het publiek er niet achter komt dat hij dit jaar 'de Mol' van Ganzegat is. Echter is de prijs voor de nieuwe Hoogheid natuurlijk vele malen mooier, hij krijgt tenslotte voor een jaar het regentschap over Ganzegat. Een van de beroemdste uitspraken uit het programma 'Wie is de Mol?' is: Trust Nobody!, dit zal de nieuwe Prins van Ganzegat eenieder ook nog willen doen geloven voor hij zich op zaterdagavond 12 november zal onthullen. De onthulling start om 19.30 uur op het bordes van de Couwenbergh. Na de onthulling kan er kennis gemaakt worden met de nieuwe Prins in Café Zaal Bij van Dijk vanaf 20.45 uur tijdens het Prinsenbal.