Afbeelding

Zwemvereniging Beek en Donk op stap met de kleintjes

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Het uitje met de leden van Zwemvereniging Beek en Donk tot en met 8 jaar vond zaterdag 15 oktober plaats.

Om 10.00 uur vertrok een heuse delegatie van de zwemvereniging vanaf de brandweerkazerne te Beek en Donk naar Veghel. De bestemming: Monkeytown! Na een enerverende rit, de auto's zaten vol met uitgelaten aapjes, stonden ze om 10.30 uur voor de deur van Monkeytown te trappelen. Eenmaal binnen werden ze zeer hartelijk ontvangen, voorzien van instructies en na inname van de schoenen naar hun stek begeleid. Enkele seconden later lagen alle jassen verspreid over de vloer en waren de kinderen gevlogen. De leiding ruimt het wel op…

Overal klimmende, klauterende, glijdende, en vooral spelende kinderen die de grootste plezier hadden. Gelukkig hadden ze voor vertrek al geïnventariseerd wat de 'snackwensen' waren, zodat ze de lunch, die er uiteraard bij hoort, gemakkelijk konden uitserveren. In sneltreinvaart verdwenen de frietjes en snacks in de hongerige mondjes. Het drinken overigens was gedurende de hele dag niet aan te slepen, van spelen krijg je nu eenmaal grote dorst.

Na de lunch nog anderhalf uur flink spelen, waarna een heerlijk ijsje uitgezocht mocht worden ter afsluiting van een fantastisch dagje Monkeytown. De kinderen moesten mee terug, maar wilden eigenlijk blijven.

Bij terugkomst stonden alle ouders alweer te wachten om hun kroost mee te nemen maar ze mochten pas vertrekken na het uitdelen van snoep- en chipszakjes. De organisatie vond het een superleuk uitje en ze kunnen haast niet wachten tot volgend jaar!