Afbeelding

Winterplein in het park

Algemeen Evenementen

Mariahout - Stilzitten tot het nieuwe theaterseizoen? Geen denken aan! Daarom introduceert Openluchttheater Mariahout het nieuwe evenement 'Winterplein in het park'.

Op zaterdag 10 december toveren we het theaterpark om tot een heus winter wonderland. Geen traditionele kerstmarkt, zoals er al zo veel zijn, maar een evenement met een warme winterse ambiance, bijzondere kraampjes en allerlei sfeervolle activiteiten. Struin langs de knusse kerstkraampjes, verwen jezelf met de lekkerste warme hapjes en drankjes, en geniet met volle teugen van dat échte wintergevoel.

Zoals je van het Openluchttheater Mariahout kunt verwachten wordt de rest van de avond gevuld met een breed programma, op en rond het theaterpodium. Mooie verhalen, bijzondere karakters en een oorstrelende muzikale omlijsting van de avond. Verder zou het zo maar kunnen dat je de Kerstman tegen het lijf loopt.

De poort is om 16.00 uur open, het programma duurt tot ongeveer 21.00 uur. Er zijn tijdens dit evenement ook kerstbomen te koop, neem er een mee als je naar huis gaat!

Voor de kinderen zijn er onder andere de volgende activiteiten: Oudhollandse spelen, marshmallows roosteren en … er loopt er een verhalenverteller en een ballonnen man rond. Proef, zie, hoor, voel & ruik de winter! Entree €1,50 p.p. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen. Houd de website en Facebook in de gaten voor meer informatie en het complete programma. Beleef meer in Openluchttheater Mariahout!