Afbeelding

No Limits Crew op feestavond van Kwizut

Algemeen Algemeen

Gemert/Laarbeek - Het was even spannend of het allemaal door kon gaan, de meiden van No Limits Crew op de feestavond van Kwizut. Enkele Laarbeekse meiden maken deel uit van No Limits Crew. Iedereen ziet ze regelmatig in de krant maar echt life on stage, dat hebben nog maar weinig mensen uit Laarbeek kunnen zien.

Dolenthousiast waren ze toen ze te horen kregen dat ze hun dans mochten laten zien mèt een life DJ. Een spetterend optreden hebben ze gegeven, dat het publiek ze geweldig vond, bleek door het applaus en de reacties nadien.

Maandag 9 januari is de groep door Gemeente Gemert gehuldigd voor hun sportprestaties in het jaar 2016. Ook waren ze genomineerd voor sportteam van het jaar 2016.

In het weekend van 28 en 29 januari staat Nederlands grootste wedstrijd op het programma. Diverse landen uit Europa hebben teams ingeschreven om de titel kampioen Dutch Open HipHop 2017. De meiden zijn hard aan het trainen hiervoor. Ook hebben ze weer een doel namelijk de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen HipHop 2017.

Om dit allemaal mogelijk te maken starten ze weer een aantal acties. Zo gaan zij verse bakkers worstenbroodjes verkopen, èn zetten zij zich in voor Jantje Beton. In de week van 13 t/m 25 februari gaan zij collecteren voor deze stichting.

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven kunt u terecht op de facebookpagina van No Limits Crew.