Afbeelding

8e editie Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek

Algemeen

Laarbeek – De wandelvierdaagse Gezond Laarbeek trapt voor de 8e maal af. De editie 2016 was een geweldig succes met ruim 1100 deelnemers.

De data en locaties voor 2017: dinsdag 6 mei Beek en Donk Parkpaviljoen in de Muziektuin aan de Koppelstraat; woensdag 17 mei Lieshout Café de Koekoek Dorpsstraat 49; donderdag 18 mei Mariahout Buurthuis Bernadettestraat 43 en vrijdag 19 mei Aarle-Rixtel MFC De Dreef Duivenakker 76.

Starten kan elke dag tussen 17.30 en 19.00 uur. Tijdens elke start kan er worden ingeschreven voor inschrijven is niet mogelijk. Ook is er op de afstand van 3 km rekening gehouden dat rolstoelers en kinderwagens weer mee kunnen genieten.

In alle kernen zijn weer mooie nieuwe routes uitgezet. In Beek en Donk is dat gedaan door Beppie en Jan van Stiphout door deze mooie groene kern. In Lieshout staan Dick Warbout en Henk Berkers garant voor mooie routes en in Mariahout zorgen als vanouds Wilhelmien en Leo Biemans weer voor prachtige en bijzondere routes. Dirk Verhees zorgt dat de routes in Aarle-Rixtel een waardige afsluiting zijn van deze editie van de wandelvierdaagse. Zodat je alle wandeldagen kunt genieten van het mooie groene Laarbeek in alle kernen.

Je kunt elke dag kiezen uit de afstanden; 3, 5 of 10 kilometer. Bij alle afstanden is er een pauzeplaats waar je een versnapering krijgt. Deze keer is er voor een extra gezonde drank gekozen zonder suikers en Aspartaam (kunstmatige zoetstof) en een zo gezond mogelijk maar vooral lekker hap. Bij deelname van 3 avonden of meer ontvang je een medaille. Voor deelname op een dag een ander mooi aandenken.

Mede door een bijdrage van de Gemeente Laarbeek heeft de organisatie het inschrijfgeld laag kunnen houden. Het inschrijfgeld bedraagt €2,00 voor 4 dagen en €1,00 voor een dag. Kinderen van de basisscholen kunnen met een kortingskaart voor €1,00 4 dagen wandelen.

Ook deze keer zou de organisatie het leuk vinden als je mee zou doen. Ze hopen dan ook dat iedereen enthousiast mee gaat lopen. Voor meer informatie kun je terecht op www.wandelvierdaagsegezondlaarbeek.nl of bel naar 0492-784238.