Eindexamenkandidaten komen met de meest mooie en ludieke voertuigen naar het Galabal waar ze onthaald worden door veel publiek (archieffoto 2016)
Eindexamenkandidaten komen met de meest mooie en ludieke voertuigen naar het Galabal waar ze onthaald worden door veel publiek (archieffoto 2016) Foto: Joost Duppen

Examenleerlingen sluiten schooltijd in stijl af

Algemeen Evenementen

Laarbeek - De zenuwen zijn nog niet verdwenen, nadat de examens achter de rug zijn. Heb ik het wel of niet gehaald? Bij de vmbo-afdelingen van het Commanderij College (Gemert en Laarbeek) kunnen die zenuwen vlak voor de uitslag nog even vergeten worden. Op woensdag 24 mei en woensdag 31 mei zijn alle eindexamenleerlingen vmbo Gemert en PRO uitgenodigd voor het galabal 2017 en worden de kandidaten vmbo Laarbeek in Laarbeek onthaald.

Alle kandidaten van het Commanderij College vmbo-pro kunnen nog even uit hun dak gaan tijdens een groot bal. De kandidaten van het vmbo-pro Gemert worden in stijl bij café Dientje in Gemert ontvangen. De kandidaten van vmbo Laarbeek worden in galakledij bij café Thuis verwacht. Traditioneel arriveren de kandidaten op ludieke wijze.

In Gemert lopen de kandidaten (en introducés) op woensdag 31 mei 2017 vanaf 19.30 uur over de rode loper bij café Dientje. In Laarbeek lopen de kandidaten (en introducés) op woensdag 24 mei 2017 vanaf 19.30 over de rode loper bij café Thuis. Zij hebben hun geldige schoolpas 2016-2017 én toegangsbewijzen bij zich.

Ouders, verzorgers en andere belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom om de feestelijke aankomst te bewonderen.