Nationale hengeldag bij H.S.V. 't Sluisje

Sportnieuws Sport

Lieshout – De nationale hengeldag wordt gehouden op zaterdag 27 mei. Deze dag wordt door Hengelsportvereniging 't Sluisje uit Lieshout uitgebreid gevierd. Dit jaar krijgt deze dag een extra tintje omdat de visclub dit jaar 70 jaar bestaat.

Jeugdvissen
Eerst is het de beurt aan de kinderen van Lieshout en Mariahout in de leeftijd tot en met 13 jaar. Voor deze kinderen is er een wedstrijd van 10.00 tot 11.30 uur. Opgeven voor deze wedstrijd kan vanaf 9.30 uur bij het viswater aan de rotonde bij Bavaria en deelname is gratis. Bij voorkeur een eigen hengel meebrengen. Voor degene die geen eigen hengel heeft, heeft de vereniging een hengel te leen. Na afloop is er de uitreiking van de jeugdvisdiploma's en de prijsuitreiking van de jeugdwedstrijd. Alle kinderen hebben prijs ook al hebben ze geen vis gevangen. Verder is er voor alle aanwezigen nog een aangename verrassing.

Koppelwedstrijd
Na de middag is er een koppel-wedstrijd voor de leden op de eigen visvijver van 14.00 tot 17.00 uur. Na afloop van de koppelwedstrijd kan er gegrild worden en kan men genieten van een heerlijk stuk vlees, natuurlijk is hier ook wat te drinken te verkrijgen. Wilt u kennis maken met deze hengelsportvereniging kom dan gerust eens kijken op hun mooie visvijver, gelegen achter de tennisbanen in Lieshout. Kortom een dag waar Hengelsportvereniging 't Sluisje ieder jaar naar uit kijkt. Het bestuur hoopt op een mooie opkomst van groot en klein. Vissers, maar ook niet vissers, zijn van harte welkom op deze dag.