Afbeelding

Tweede editie van oMase Dorpskwis 'Kweet Ut'

Algemeen Evenementen

Mariahout – Klokslag 19.00 uur gaat vrijdag 23 februari de tweede oMase Dorpskwis van start. Met tien categorieën en diverse activiteiten waarin creativiteit of specifieke kennis van de deelnemers gevraagd wordt. Start en einde is wederom in restaurant 'De Pelgrim'.

'Denktank' maakt een dorpse quiz
Een quiz voor en door de dorpen Lieshout en Mariahout. Een gezellige avond waarin samen vragen over Lieshout, Mariahout en ver daar buiten gesteld worden. 26 teams hebben zich aangemeld om een leuke avond te beleven. Was het vorig jaar voor heel wat deelnemers de eerste keer dat ze deelnamen aan een quiz, nu is een aantal meer ervaren. Marieke Hulsen was vorig jaar alleen verantwoordelijk voor de vragen en opdrachten, nu kreeg ze hulp van een vierkoppige denktank. Al geruime tijd hebben zij vragen en opdrachten bij elkaar gezocht die niet alleen via internet te vinden zijn.

Gezellig samenzijn is hoofddoel
Van zeven tot elf uur zullen de deelnemers druk bezig zijn met het oplossen van de opdrachten. Hopelijk zijn de opdrachten onder de deelnemers per team verdeeld en kan iedereen aan de onderdelen werken waar hij of zij goed in is. Denk aan vragen waarin spelling extra gecontroleerd wordt en lever het kwisboek in de volgorde in zoals het boek uitgereikt is. Verstandig is om vooraf toegestuurde informatie te bekijken. De organisatie hoopt dat alle deelnemers een gezellige avond hebben en dat ze om 9 maart om 20.00 uur komen luisteren naar de uitslag, wederom in restaurant 'De Pelgrim'. Voor vrijdag wenst de organisatie alle deelnemers veel plezier en succes.