De jubilarissen van RCL, vlnr: Thean van Tiel, Wilma de Jong, Netty Gramser en Maike van Veggel
De jubilarissen van RCL, vlnr: Thean van Tiel, Wilma de Jong, Netty Gramser en Maike van Veggel

Jaarvergadering bij Runnersclub Lieshout

Sportnieuws Sport

Lieshout - De jaarvergadering van Runnersclub Lieshout stond vooral in het teken van vernieuwen. Voorzitter Hans Janssen had het in zijn openingswoord over de nieuwe uitstraling van Runnersclub Lieshout. Vorig jaar werd het nieuwe logo gepresenteerd, met nieuwjaar werden de nieuwe shirts uitgedeeld en deze week is de nieuwe website gelanceerd. Verder wordt er na 30 jaar afscheid genomen van de Oranjeloop en komt de nieuwe Kings & Queensrun.

Het jaarverslag werd op een fantastische manier gepresenteerd door secretaris Peter Verhagen met foto's van alle activiteiten van het afgelopen jaar. Door alle vernieuwingen van het laatste jaar kende het financieel verslag een nadelig saldo. Bij de bestuursverkiezing werden periodiek aftredend Hans Janssen en Hanneke Lukkassen herkozen. Thean van Tiel en Anne Smeets werden in het bestuur gekozen. Afscheid werd genomen van John Pennings. John heeft 12 jaar zitting gehad in het bestuur en was hierin vooral de technische man en penningmeester.

De jubilarissen werden gehuldigd voor hun 25 jaar lidmaatschap. Netty Gramser, Wilma de Jong, Thean van Tiel en Maike van Veggel werden in de bloemetjes gezet. Mari Janssen, ook 25 jaar lid, was niet aanwezig op de vergadering.

Na de pauze werd er een presentatie gehouden door Ellen en Maarten van Lifestylecenter Laarbeek over de stabiliteit van het lichaam, hoe sterke spieren sneller maken en core-stability training.