Afbeelding
Foto: Joost Duppen

3e editie zeepkistenrace Lieshout

Algemeen Evenementen

Lieshout - De voorbereidingen van de derde editie van de zeepkistenrace in Lieshout, zondag 24 juni, zijn weer in volle gang. Wederom wordt de zeepkistenrace gehouden in de Dorpsstraat van Lieshout. Georganiseerd door Ok-Moi in samenwerking met Café-Zaal de Koekoek.

De deelnemers gaan in een wagentje/kar, zonder aandrijving, van de schans naar benden om vervolgens een parcours in een zo snel mogelijke tijd af te leggen. Natuurlijk zijn er enkele obstakels in het parcours, om het voor het publiek nog leuker te maken. Er zijn prijzen voor de snelste tijden, maar ook voor de mooiste zeepkist.

De volwassenen gaan van een hoogte van 6 meter. Voor de kinderen vanaf 7 t/m 14 jaar wordt de schanshoogte aangepast. De zeepkistenrace gaat om 12.00 uur van start en duurt tot ongeveer 18.00 uur.

De deelnemers van vorig jaar zijn al benaderd om in te schrijven. Vanaf 15 april mag iedereen zich inschrijven. De organisatie bepaalt wanneer het vol is. Wil je inschrijven voor dit spetterende evenement, dat kan via zeepkistenrace@ok-moi.nl.

Op zaterdagavond 23 juni is er een gezellige Pre-Party bij café de Koekoek, met diverse live optredens. Wilt u ook als sponsor een bijdrage leveren aan dit evenement? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsoringzeepkistenrace@ok-moi.nl.