Afbeelding

Jaar na brand opent compleet vernieuwde winkel Keurslager Danny Megens

Algemeen

Aarle-Rixtel/Eindhoven – Na een jaar van verdriet en onzekerheid, maar ook kansen zien en benutten ging eindelijk zondag de deur weer open van Keurslager Danny Megens op de Woenselse Markt. In de nacht voor pakjesavond 2018 werd deze Aarlese ondernemer getroffen door een allesverwoestende brand.

Grote rijen wachtenden met vooraan Danny en zijn vrouw Daniëlla Megens, die alle felicitaties met een grote glimlach in ontvangst nemen. Ook de kinderen van het echtpaar stralen. Vol bewondering kijken alle genodigden naar de compleet vernieuwde winkel. Alles is opnieuw gemaakt en gerestyled. De vitrine resulteert tot watertanden bij de aanwezigen. "Maar helaas vandaag verkopen we nog niks", vertelt het echtpaar lachend. "Vandaag is alleen de opening, morgen gaan we echt weer open voor onze klanten."

Oud en vertrouwd, maar toch vernieuwd
Al jaren huisvest Danny Megens zich op de Woenselse Markt. Toch is hij in Laarbeek ook geen onbekende. Al jaren maken inwoners veelvuldig gebruik van zijn gratis bezorgservice. Danny staat bekend om zijn lekkere spareribs, maar ook hapjespannen en barbecueschotels worden veelvuldig in Laarbeek bezorgd. De producten die Danny voor de brand verkocht, blijven hetzelfde. Ook de service richting Laarbeek verdwijnt niet. "Door de brand hebben we de kans genomen om een aantal dingen onder de loep te nemen. Zo zijn onze vleeswaren vanaf nu altijd ambachtelijk bereid. Ook zijn we beter ingesteld op de regelgeving van de toekomst. Alles is nóg hygiënischer en energiezuiniger en de nieuwe machines hebben meer opties, bijvoorbeeld voor het maken van ovenschotels."

Nieuwsgierig?
"Kom gerust eens kijken naar onze nieuwe winkel!" Keurslager Danny Megens vind je op de Woenselse Markt 15. Bekijk voor zijn assortiment en meer informatie op de website: www.megens.keurslager.nl.

Afbeelding