Afbeelding

Fotowandelpuzzeltocht in herfstsfeer

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Op zondagmiddag 7 november was er weer een mooie fotopuzzeltocht uitgezet voor wandelaars. Leden van de Seniorenvereniging Beek en Donk konden zich inschrijven, maar ook niet-leden waren welkom. 

De start was bij de Dorpstuin aan de Parklaan waar de route met foto’s werd uitgedeeld en iedereen zelf kon bepalen wanneer ze aan de wandeling van bijna 4 kilometer begonnen. In totaal waren er ruim 50 liefhebbers. Het was prima wandelweer met af en toe een zonnetje en de prachtige herfstkleuren maakten het compleet. De tocht was prima uitgezet door Francien Vereijken met een duidelijke routebeschrijving met foto’s.

Op zo’n foto kan een stukje van de omgeving staan, maar ook kunnen er voorwerpen in tuinen of details van bijvoorbeeld een gebouw te zien zijn. Alle foto’s stonden in een willekeurige volgorde afgedrukt op het deelnameformulier. De opdracht is om deze foto’s in de juiste volgorde van de route te plaatsen en te noteren op het deelnameformulier dat bij terugkomst moest worden ingeleverd. Voor de goede oplossingen zijn een aantal leuke prijzen beschikbaar. Bij meerdere goede oplossingen bepaalt het lot. De prijswinnaars worden in het eerstvolgende Bedonkske bekendgemaakt.

Na het bekende nakaarten met een drankje erbij, wederom bij De Dorpstuin, ging iedereen zeer tevreden weer huiswaarts. Mocht u de tocht ook een keer willen wandelen of voor meer informatie, zie www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.