Afbeelding
Foto:

Inschrijvingen kindervakantieweek Hiep-Hoi sluiten bijna

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Achter de schermen is de organisatie van kindervakantieweek Hiep-Hoi weer super druk bezig om ook dit jaar weer een geweldig leuke week neer te zetten voor de kids, en dat gaat zeker lukken! 

Ze hebben al heel veel inschrijvingen binnen en staan te popelen om alle kids te gaan indelen bij een vriendje of vriendinnetje. Daarom willen ze jullie laten weten dat inschrijven nog maar kan tot en met 16 juni. Daarna sluiten zij de inschrijvingen, dus schrijf je kids nog snel even in!

Misschien heb je het al gehoord, maar dit jaar opent Hiep-Hoi een museum en ze willen natuurlijk dat het museum helemaal vol komt te hangen met prachtige kunstwerken. Op de Facebook- en Instagrampagina stellen de kunstenaars zich aan jullie voor, neem dus snel een kijkje! Ze zouden het super leuk vinden als ze jullie kunstwerken in het museum kunnen hangen. Dus heb jij een mooie tekening en misschien ook nog wel een mooi versierde lijst? Kom deze dan snel brengen! Kunstwerken inleveren kan elke donderdagavond vanaf 19.00 uur bij de loods aan de Pater Eustachiuslaan 4a, Aarle-Rixtel).