Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D

Piet van Thielplein bereidt zich opnieuw voor op Mega Kerstmarkt

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Over ruim een maand is het zover: de tweede editie van de Mega Kerstmarkt op het Piet van Thielplein. Op zondag 10 december van 14.00 t/m 19.00 uur wordt het Piet van Thielplein opnieuw omgetoverd tot een grote kerstmarkt. De kerstmarkt belooft spectaculair te worden met leuke kraampjes, lekker eten/drinken, live-muziek én volop activiteit voor jong en oud!

Na een overweldigende eerste editie met naar schatting zo’n 10.000 bezoekers is de werkgroep opnieuw bezig om er een mooie editie van te maken. Met ruim 200 meter aan marktkramen wordt het Piet van Thielplein sfeervol aangekleed. Zowel voor volwassen en kinderen is er voldoende activiteit. Zo is er een foodmarket met het lekkerste eten en drinken en een kidsplace met onder andere luchtkussens en een draaimolen. Ook is er een kerstman aanwezig waar je mee op de foto kan. Jij komt toch ook?! De Mega Kerstmarkt is geheel gratis te bezoeken. 

Kraamhouders gezocht
Met veel enthousiasme is er weer gereageerd op de Mega Kerstmarkt. Er zijn al veel aanmeldingen binnengekomen, maar er zijn nog enkele kramen beschikbaar voor mensen die hun spullen willen verkopen vanachter een kraam. Heb je spijt dat je nog geen kraam gehuurd hebt en wil je jouw kerststukjes, -kaarten, -accessoires, dorpjes, versieringen etc. verkopen? Neem dan snel contact op via info@pietvanthielplein.nu onder vermelding van je naam, telefoonnummer en product in de kraam. Een kraam van vier meter huren kost slechts €75,00 en alle verkopen zijn voor jezelf. Natuurlijk mag je de kraam ook delen met een vriend, vriendin, familie, buurvrouw of buurman. Op naar een mooie tweede editie op zondag 10 december!