Afbeelding

Frisse start voor tieners van De Boemerang

Algemeen

Beek en Donk - 55 Tieners uit Beek en Donk verzamelden zich op vrijdag 8 januari aan de rand van zwembad de Drie-Essen voor een frisse ‘Nieuwjaars-Disco-Duik’.

Na het aftellen en een waarschuwing voor het speciaal voor deze Nieuwjaarsduik, koude water, sprongen de tieners massaal tegelijk het water in, wat uiteraard gewoon lekker op temperatuur was. Meteen daarop volgde de Discolichten en klonk ABBA met Happy Newyear uit de speakers, een spetterend begin dus voor een actief jaar met Tienerwerk De Boemerang.

Dit jaar staat de agenda weer barstensvol nieuwe leuke maar ook terugkerende activiteiten. Nieuwsgierig? Houd de posters op jou school, de facebookpagina én website www.boemerangbeekendonk.nl in de gaten voor de komende geplande activiteiten zodat je op de hoogte blijft van alle ins en outs en activiteiten van Tienerwerk de Boemerang en niet te laat bent met inschrijven.

De eerstvolgende zeer geliefde en alom bekende ‘Beauty & Game Night 2016’ komt er weer aan, en wel op vrijdag 22 januari van 19.30 tot 22.00 uur, wat voor leuks er weer gepland staat blijft nog even een verassing, maar genieten staat voorop! Schrijf je snel in, VOL=VOL, de entree bedraagt €1,00.

De kerstbomen zijn de deur uit, dus wordt het tijd voor Carnaval. Tienerwerk de Boemerang laat dit natuurlijk ook niet ongemerkt voorbijgaan. Op vrijdag 5 februari 2016 is het de hele avond hossen en dansen tijdens de ‘Carnavalsdisco’ met niemand minder dan DJ Bon Jaski. Je mag een vriend of vriendinnetje meenemen (uiteraard dient hij of zij wel minimaal 10 jaar te zijn) en de toegang is gratis! Tienerwerk de Boemerang en haar vrijwilligers kijken er naar uit om samen met jullie een avond flink te knallen.

Nieuw! ‘Boemerang’s Got Talent’
Op vrijdag 4 maart 2016 vindt de eerste editie van ‘Boemerang’s Got Talent’ plaats. Ben jij dat aanstormende talent? Wil je laten zien wat jij kan?! Kun jij goed dansen, zingen of heb je een ander talent? En wil je dit graag laten zien? Alleen, samen met een vriend of vriendin of met een groepje? Geef je dan op via de site. Inschrijven kan vanaf 16 januari.