Afbeelding

Crea-avond bij Tienerwerk De Boemerang

Algemeen

Beek en Donk - Tienerwerk de Boemerang houdt vrijdag 19 februari weer een heuse crea-avond. Voor slechts €1,00 entree mag je van 19.30 tot 22.00 uur knutselen zoveel je wilt.

Er zijn onder andere vogelhuisjes, schilderijtjes, sierflesjes, glazen potjes om te verfraaien en ook is er de mogelijkheid om je eigen armbandje te knopen. Als kers op de taart krijgt iedere deelnemer een eigen cup cake en ook deze kan naar hartenlust versierd worden met tal van lekkernijen. Kortom deze avond mag je niet missen. Ben jij tussen de 10 en 15 jaar oud, woon je in Beek en Donk en doe je niets liever dan knutselen? Geef je dan snel op via www.boemerangbeekendonk.nl.

De Boemerang’s got talent
Ook is Tienerwerk nog steeds op zoek naar aanstormende wereldveroverende talenten voor ‘De Boemerang’s got talent’ op 4 maart. Kun jij je huisdier laten touwtjespringen, heb je een stem als een nachtegaal, of vallen alle sterren uit de hemel als jij danst? Heb jij een talent? Geef je dan snel op via bovengenoemd adres. Doe mee en maak kans op een geweldige prijs!

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de website of volg De Boemerang via Facebook, Twitter en Instagram.