Afbeelding

Badkuipenrace in Aarle-Rixtel

Algemeen

Aarle-Rixtel – De badkuipenrace in Aarle-Rixtel aan het kanaal bij de passantenhaven, staat op het programma voor zondag 19 juni. De badkuipenrace is altijd een onderdeel geweest van te land, ter zee en in de lucht, een onderdeel waarbij je met een simpele badkuip, enkele tonnen lucht voor het drijfvermogen en de nodige ludieke aankleding gewoon mee kunt doen. Wie kent het niet, iedereen is ermee opgegroeid. Nu nog steeds zie je de herhalingen op tv.

De hele middag worden er badkuipenraces gehouden op het kanaal. Er is een DJ die tussendoor muziek draait en een presentator die de hele middag presenteert. Kortom, naast spektakel op het water ook volop vermaak naast het water. De organisatie hoopt op vele aanmeldingen voor deze ludieke activiteit. Deze middag wordt georganiseerd door organisatie dorpsfeesten Aarle-Rixtel in het kader van het 40-jarig jubileum, dit is de eerste activiteit die georganiseerd wordt in aanloop naar de 40ste editie in mei 2017.

Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen! Uiteraard zijn ook alle dorpsfeesten ploegen uitgenodigd om deel te nemen. Kijk voor regelement en inschrijving op www.dorpsfeesten.info/informatie. Naast deze activiteit zijn er het gehele jaar nog activiteiten om zo de 40e jaargang goed in te kunnen luiden. Deze worden steeds 1 voor 1 aangekondigd om zo steeds de verrassing erin te houden. Maar goed dus, 19 juni, kom kijken, nog beter, doe ook mee.