Afbeelding

Geslaagde ontspanningsmiddag Zonnebloem Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - De Zonnebloem Beek en Donk vierde op 17 mei haar ontspanningsmiddag bij 't Huukske. Deze middag had een extra feestelijk tintje, vanwege het 35-jarig jubileum van deze afdeling. De zonnebloem afdeling Beek en Donk werd op 20 mei 1981 opgericht.

Na 35 jaar staat het bezoekwerk en het organiseren van activiteiten voor zieken en mensen met een fysieke beperking nog steeds centraal bij de Beek en Donkse afdeling. De zaal ging open om 12.30 uur, om 13.30 uur was iedereen aanwezig en begon de feestelijke middag met koffie en een gebakje. Om 14.00 uur trad Nico van de Wetering met zijn compagnon Rob op. Hij zorgde voor de muziek en vertelde af en toe een sketch er tussendoor. Om 14.45 uur was er een pauze en werd er stilgestaan bij het jubileum. De gasten werden voorzien van een drankje en een hartig hapje. Om 15.30 uur weer een optreden van Nico van de Wetering. De gasten genoten volop en er werd volop gedanst. Na het optreden van Nico kregen de gasten nog een heerlijk kopje zondagse soep, broodje kroket en een kop koffie met bonbon (aangeboden door 't Huukske).

Om 17.30 uur ging iedereen tevreden naar huis. Zij hadden genoten van deze fijne middag. Dank aan de organisatie, Coby, Jos en hun personeel. Het was een geslaagde activiteit. De gasten kunnen al uitzien naar de volgende activiteit, een uitstapje naar het museum Klok en Peel op 21 juni.