Afbeelding

Website www.mooilaarbeek.nl vernieuwd!

Algemeen

Laarbeek - Sinds deze week is de website van MooiLaarbeek vernieuwd. Qua lay-out is er niet veel veranderd. Wel is de website voorzien van de nieuwste technologie. Zo is het mogelijk om je gratis te abonneren op te krant, zodat je deze al op woensdag in je mailbox krijgt. Ook is er binnenkort een app beschikbaar van MooiLaarbeek en is de krant digitaal op zowel computer als tablet en smartphone perfect te lezen.

Hoofdredacteur Nikki Barten vertelt: "We zijn afgelopen week overgestapt op een ander besturingssysteem. In combinatie met de rustigste week van het jaar, is er daarom vorige week geen krant verschenen. We werken nu met een systeem, dat nog maar drie jaar bestaat, maar inmiddels al door meer dan 300 weekbladen gebruikt wordt. Het is voorzien van de nieuwste technieken en het wordt continu geüpdatet, waardoor dit voor ons een perfecte stap is voor de lange termijn."

Het blijft mogelijk om op de website de agendaberichten toe te voegen en bedrijven en verenigingen te bekijken. Nieuw is dat bezorgklachten ook via de website ingediend kunnen worden. Nikki vertelt: "Daarnaast lees je uiteraard continue het meest actuele, lokale nieuws op onze site. Met dit nieuwe systeem kunnen we ook onze Social Media nog verder versterken. We willen op Facebook en Twitter nog actiever worden, omdat we merken dat daar behoefte aan is."

Gratis abonneren

Vanaf deze week is het ook mogelijk om je digitaal gratis te abonneren op de krant. "Je ontvangt dan woensdag rond etenstijd een nieuwsbrief in je mail. Hierin lees je het laatste nieuws, maar vind je ook de krant digitaal. Ideaal voor als je snel op de hoogte wil zijn!" Abonneren is mogelijk door naar www.mooilaarbeek.nl te gaan en rechtsboven te klikken op 'Abonneer je hier op De MooiLaarbeekKrant'.

Opmerkingen

De website is nog niet voor 100% klaar. Nikki legt uit: "Er zijn nog wat kleinigheden die ingevuld of aangepast moeten worden. Dit gaat de komende weken allemaal gebeuren. Mochten inwoners tips, vragen en/of opmerkingen hebben over de website, horen we die uiteraard graag. Dit kan gemeld worden via redactie@mooilaarbeek.nl of telefonisch via 0492-83281. Veel plezier met de nieuwe website!"