Vlnr: Maria Jansen, Adrie van Roij, Bert van Zutphen en Arjan Mooij
Vlnr: Maria Jansen, Adrie van Roij, Bert van Zutphen en Arjan Mooij

Jubilarissen Gemengd Koor De Klokkengieters

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - Op de jaarlijkse feestdag van Gemengd Koor De Klokkengieters werden Maria Jansen (50 jaar lid), Adri van Roij (25 jaar lid) en Bert van Zutphen (12,5 jaar lid), gehuldigd in verband met hun jubileum. Ook Arjan Mooij, die 12,5 jaar verbonden is aan het koor met de muzikale begeleiding, werd in het zonnetje gezet.

Namens het bestuur sprak de voorzitter, Marie-Louise Stevens, de 4 feestelingen toe met een woord van dank voor hun trouw lidmaatschap en de muzikale begeleiding. Tijdens deze jaarlijkse feestdag werden de aanwezigen gastvrij onthaald ten huize van een van de bestuursleden.

Repetities
De repetities van het koor zijn inmiddels weer begonnen. Het koor is nog steeds op zoek naar nieuwe leden. Mogelijk iets voor u?

Concerten
Zondagmiddag 16 oktober geeft het koor een najaarsconcert in de Parochiekerk. Aanvang van dit concert is 15.00 uur. De deelnemende koren naast Gemengd Koor De Klokkengieters zijn Kunst en Vermaak uit Bakel en Kamerkoor Sine Nomine uit Aarle-Rixtel. Voor Kamerkoor Sine Nomine is dit hun laatste concert, na 25 jaar samen te hebben gezongen.

Op zondagochtend 6 november luistert het koor de eucharistieviering op in de kapel van het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond. Aanvang 10.00 uur.

Zondagmiddag 11 december verzorgen zij een kerstconcert in de kapel van Verzorgingshuis La Providencia in Grubbenvorst. Aanvang van dit concert is 15.00 uur.

Op zondag 18 december verzorgen zij traditioneel het kerstconcert in de Parochiekerk in Aarle-Rixtel. Aanvang van dit concert is 18.00 uur.

Tot slot verzorgen zij de hoogmis van Kerstmis op eerste kerstdag in de Parochiekerk van Aarle-Rixtel. Aanvang van deze viering is 09.30 uur.

Alle genoemde concerten zijn gratis toegankelijk. Genoeg keuze dus om eens naar het koor te komen luisteren en u eventueel aan te melden als nieuw koorlid. U bent van harte welkom. Er wordt gerepeteerd op maandagavond van 20.00 tot 22.15 uur in Conferentiecentrum De Couwenbergh in Aarle-Rixtel. Informatie kunt u krijgen bij het secretariaat: Sabina Gijsbers-van Zantvliet, tel. 0492-382170.