Afbeelding

TTV Een en Twintig start met nederlaag

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Het eerste seniorenteam van Tafeltennisvereniging Een en Twintig uit Beek en Donk is de najaarscompetitie begonnen met een nederlaag. De promovendus haalde vrijdag in en tegen Veghel niet meer dan twee punten: 8-2.

Peter van den Eijnde en Jordi Kivits pakten beiden een punt in hun enkelspel. De twee waren in het dubbelspel weliswaar dichtbij een overwinning, maar Veghel beet van zich af en pakte ook in die wedstrijd een punt. Stefan Hamelijnck wacht nog op zijn eerste overwinning in de eerste klasse.

Zesde team
Het zesde seniorenteam speelde op donderdagavond in Budel, waar het team een resultaat behaalde om trots op te zijn. Met name Patrick Biemans kende geen genade; hij won al zijn wedstrijden. Hans Eekels behaalde één punt, terwijl dochter Christi tevreden mocht zijn met twee overwinningen. Samen met Patrick was zij ook verantwoordelijk voor de overwinning in het dubbelspel. Eindresultaat: 3-7. Hoewel de competitie nog lang duurt, is er alle reden om ook de komende wedstrijden met vertrouwen tegemoet te treden.

Kijk voor alle uitslagen in De MooiLaarbeekKrant van donderdag 22 september 2016.