Bijeenkomst werkgroep 'Laarbeek Werkt'

Algemeen Evenementen

Laarbeek - De eerstvolgende bijeenkomst van de Werkgroep 'Laarbeek Werkt' vindt plaatst op donderdag 29 september. De workshop is voor iedere werkzoekende uit Laarbeek gratis en vrij toegankelijk te bezoeken in gemeenschapshuis De Dreef, De Duivenakker 76 in Aarle-Rixtel, 's morgens van 10.00 tot 12.00 uur.

Deze keer zal Frans Elling, zelf lid van de werkgroep, een lezing verzorgen over psychosynthese. Psychosynthese is een richting in de psychologie die mensen kan helpen meer in hun kracht te komen. Als mensen het gevoel hebben dat hen van alles overkomt waar ze niks over te vertellen hebben, als ze zich bijvoorbeeld slachtoffer voelen van de omstandigheden, kan psychosynthese een hele goede hulp zijn om hier minder last van te hebben. Het kan helpen weer baas te worden over het eigen leven.

Dit is echter maar een voorbeeld wat psychosynthese voor iemand kan betekenen. Frans Elling zal, zonder het ingewikkeld te maken, zeker voor een boeiende bijeenkomst zorgen. U bent als werkzoekende van harte uitgenodigd. De koffie en thee staan klaar.