Infoavond voor uniek Laarbeeks concept

Algemeen Evenementen

Laarbeek - Er wordt op dinsdag 27 september om 19.00 uur een informatieavond gehouden voor een nieuw en bijzonder Laarbeeks concept. In deze opzet, genaamd 'Laarbeekse Leckernijen', krijgen Laarbeekse food en non-food (maar food gerelateerde) producenten een 'podium' op een centrale winkelplek in Laarbeek.

De kracht van dit concept is dat er een mogelijkheid komt om alle unieke Laarbeekse producten op één plek samen te brengen voor de consument. Verder zal het laten zien/proeven/voelen/ruiken en beleven een meerwaarde worden om dit project tot een succes te maken. Laarbeekse Leckernijen gaat onderdeel uitmaken van een bestaande winkel, maar in een aparte afdeling die een eigen herkenbare Laarbeek uitstraling krijgt. Investeringen blijven daardoor beperkt voor participerende leveranciers en het project kan op korte termijn al starten. Alleen producten met roots uit Laarbeek komen in aanmerking en door het lokale karakter brengt dit ook een stukje duurzaamheid met zich mee.

Wil je meer informatie of wil je op deze informatieavond aanwezig zijn, stuur een e-mail naar: info@laarbeekseleckernijen.nl.