Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers        

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Vanaf 1 november gaat er in Laarbeek een Rijdende Super Sociaal starten. Dit is een rijdende supermarkt waar mensen, die van een minimum moeten leven, boodschappen kunnen doen.

De Rijdende Super Sociaal start bij de Super Sociaal in Helmond en rijdt dan de gehele ochtend van dorp naar dorp in Laarbeek. De Supermarkt gaat iedere donderdag ochtend rijden vanaf 8.30 tot ongeveer 13.00 uur. Men is voor deze Rijdende Super Sociaal op zoek naar 2 Chauffeurs en 2 Gastvrouwen/Gastheren.

Voor de chauffeurs zoekt men iemand die zijn mannetje staat, een goede rijvaardigheid heeft en een geldig Rijbewijs B. De chauffeurs moeten vooraf een cursus rijvaardigheid afleggen. Voor de gastvrouwen of gastheren is men op zoek naar mensen met begrip voor de situatie van de klanten. De gastvrouw of gastheer mag niet zelf tot de doelgroep behoren.

Voor beide vacatures geldt dat er voordat de Rijdende Super Sociaal gaat starten er eerst een 'stage' gelopen wordt in de Super Sociaal in Helmond. Daarnaast wordt gewerkt met een proefperiode van 3 maanden.

Zorghoeve de Malbergh te Beek en Donk is op zoek naar een vrijwilliger die de oogst uit de boomgaard, zelfstandig kan verwerken. Men denkt hierbij aan het maken van appelmoes, jam, producten op zoet/zuur, appeltaart etcetera. De zorgboerderij is geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 9-16 uur, het gehele jaar. Men kan ervoor kiezen om één of meerdere dag(en) of dagdelen te komen. Graag op een vast moment, zodat de zorgvragers weten wie er komt. Men zoekt iemand die creatief en zelfstandig werkt en affiniteit met het boerenleven heeft.

Meer informatie:
Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328 807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op de website: www.laarbeekvoorelkaar.nl.