Afbeelding

ATTC’77 bedankt vrijwilligers

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - De vrijwilligers van tafeltennisvereniging ATTC'77 werden zaterdag 17 september met hun partners door het bestuur bedankt voor hun inzet in het afgelopen jaar. Tijdens een gezellige avond werd begonnen met een barbecue waarna men een gokje kon wagen.

Aan de pokertafel waren voornamelijk mannen te vinden, die uit de in totaal 2,5 miljoen mogelijke, unieke combinaties van kaarten in één stok, probeerden de beste combinatie bij elkaar te krijgen of juist te bluffen. Aan de Blackjack tafel waagden ook de dames een gokje om de bank te verslaan.

Bij de twee roulettetafels werd in het begin voorzichtig ingezet op rood/zwart of even/oneven maar naarmate de avond vorderde werd meer op "geluksgetallen" gegokt en werden de bedragen hoger. Aan het einde van de avond werd degene met het meeste geld (papier en fiches) - in gewicht - beloond met een leuk prijsje.

De vrijdag voor de vrijwilligersavond is de najaarscompetitie weer begonnen. Team 1, 2 en 3 speelden een uitwedstrijd, terwijl de overige vier teams thuis mochten beginnen. Het debuut van het vierde team in de vijfde klasse begon slecht tegen Deurne 4. Na vijf wedstrijden keken Vincent Braak, Jeroen en Werner Doensen tegen een 4-1 achterstand aan. Alleen de dubbel werd gewonnen. Maar de heren lieten zich niet kennen en wisten er uiteindelijk een gelijkspel uit te slepen.

In het vijfde team heeft routinier Stephan Vergroesen de "jonkies" Dennis van der Putten en Bart Willems onder zijn hoede genomen. Tegen de reserves van ATTV'71 uit Asten speelden ook zij gelijk. Bart en Dennis wonnen ieder twee wedstrijden en Stephan bleef steken op één wedstrijd.

Het zesde team heeft Johnny van de Elzen afgestaan aan het derde team en daarvoor in de plaats is Tessa van den Boogaard gekomen. Ze spelen in de zesde klasse, waar de eerste wedstrijd met 6-4 gewonnen werd van MTTV'72 4. Johan Heurter en Thijs Smulders wonnen ieder twee wedstrijden en Tessa scoorde één maal. Met de winst in de dubbel komt het totaal op 6 punten.

Tot slot is er het nieuwe zevende team bestaande uit de jongere senioren Dorette van den Elsen, Marijn van Krieken en Richard Doensen aangevuld met de jeugdspelers Juul Verbeeten en Harm Steenbakkers. Ze verloren hun eerste wedstrijd in de zevende klasse met 8-2. Alleen Marijn en Dorette wisten ieder een wedstrijd te winnen.

Overige uitslagen:
Valkenswaard 2 – ATTC'77 1  5-5
Tios'51 6 – ATTC'77 2             2-8
Renata 6 – ATTC'77 3             3-7