Open dag Howeko

Algemeen Kunst en Cultuur

Beek en Donk - Howeko is een hobbywerkplaats waar alle inwoners van Laarbeek welkom zijn. Er zijn tal van mogelijkheden om bezig te zijn met hout, verf, pitriet, klei en nog veel meer. Graag willen zij ook hun videogroep onder de aandacht brengen.

Begonnen als een groepje mensen dat samen wilde ontdekken hoe videobeelden kunnen worden bewerkt en samengevoegd tot een filmpje, is de groep inmiddels bezig met projecten die een veelheid aan activiteiten in Laarbeek vastlegt en zijn producten vertoont op de website van Howeko, maar ook op Omroep Kontakt. De toegang bij Howeko is gratis, de koffie en thee zijn vriendelijk geprijsd en dus is er geen drempel voor inwoners met een kleine beurs.

Op de open dag laten de bezoekers zien waar ze in het afgelopen jaar mee bezig zijn geweest en de regelmatige bezoeker kan constateren dat er groei in zit. Mensen kunnen vaak veel meer dan ze zelf denken en bij Howeko kunnen die vaardigheden ontwikkeld worden. Er worden géén cursussen gegeven, maar mensen ontwikkelen zichzelf, onder begeleiding van deskundige vrijwilligers. Kijk voor meer informatie eens op hun website: www.howeko.nl

Op zondag 2 oktober is Howeko open van 11.00 tot 16.00 uur. Zij zijn gevestigd aan het Wethouder Heinsbergenplein in Beek en Donk (ingang vanaf de Merellaan). U bent van harte welkom.