Afbeelding

Voorverkoop 'Wedden Dat Je Lacht'

Algemeen Carnaval

Lieshout - Vorig jaar waren de 'Wedden dat je Lacht' avonden van C.V . de Raopers een echt hoogtepunt van het jaar. Het geweldige programma en de mooie locatie zorgden ervoor dat de avonden snel uitverkocht waren.

Dit jaar houden de Raopers weer twee avonden en wel op vrijdag 27 januari en zaterdag 28 januari 2017. De voorverkoop voor deze avonden is op maandag 14 november in het Dorpshuis in Lieshout vanaf 19.00 tot 21.00 uur.

Ook dit jaar is dat de trouwe leden van de Club van 50 voorrang krijgen bij deze voorverkoop en ook nog eens €5,00 korting krijgen op de eerste vier kaarten. Geïnteresseerden die de vereniging ook een warm hart toedragen en dit voordeel niet aan zich voorbij willen laten gaan, kunnen zich opgeven vóór 1 november via secretariaat.raopers@gmail.com,de jaarlijkse bijdrage is zoals de naam al doet vermoeden €50,00.

Hoofdgast van deze avond is natuurlijk de nieuwe prins die op 12 november wordt onthuld. Prins word je niet zomaar en al helemaal niet in Raopersgat. Er is een flinke lijst van eisen waaraan een prins moet voldoen om als volwaardige vertegenwoordiger van Raopersgat door te kunnen gaan. Daarnaast is het van belang dat de prins een goede conditie heeft, om bijvoorbeeld te kunnen diepzeeduiken, maar ook om de dagen door te komen zonder al te hoge koorts of andere ongemakkelijkheden. Het is daarnaast ook van belang dat de prins geestelijk en fysiek aanwezig is. De tweede hint is dan ook: 'Hij doet aan de lijn'.