Afbeelding

Postcode Loterij-deelnemers Beek en Donk winnen 75.000 euro

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Een grote verrassing voor twee deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 5741 HB in Beek en Donk. Deze week werden zij verrast door Bea Post, prijswinnaarbegeleider van de Postcode Loterij. Op de bijbehorende straat (Beekerheide) is in de septembertrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

Winny, die zelf in Helmond woont maar haar bedrijf heeft in Beek en Donk, wint 50.000 euro. Naast haar bedrijf heeft zij ook een stichting opgezet die kansarme kinderen in de regio Eindhoven-Helmond ondersteunt. Winny is blij verrast met haar prijs: "Ik heb deze loten overgenomen van mijn overleden moeder. Het voelt dus heel bijzonder dat ik juist met deze loten win. Ze brengen geluk denk ik!" Naast de 50.000 euro wint Winny ook een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder de winnaars van deze Straatprijs.

Frank is de tweede winnaar van de Beekerheide in Beek en Donk. Hij wint 25.000 euro: "Wat een lekker bedrag! Ik heb een eigen onderneming. En zoiets verdien je niet even in een dag, week- wat zeg ik- in een maand! Dus helemaal super."