Afbeelding

Bewegen in de Beweegtuin bij Franciscushof

Algemeen Jongeren

Lieshout - De kleuterklassen van Basisschool De Sprankel uit Lieshout hadden dinsdag 18 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur een gezellig uitje/ rondleiding bij Franciscushof. Hier mochten 3 kleuterklassen gebruik maken van de Beweegtuin en zelfs bij een bewoner in de kamer een kijkje nemen.

Ook hebben ze in de ruimte van de fysiotherapeut van Zorgboog in Balans mee kunnen kijken hoe mensen daar begeleid worden. Na deze prachtige rondleiding, kregen de kinderen netjes een bekertje ranja en mochten ze mee naar de Beweegtuin. Hier kregen ze een warming-up en daarna hebben de kinderen zich vermaakt op de beweegtoestellen. Hartstikke leuk om samen met opa en oma, papa en mama in de Beweegtuin te komen bewegen!

Op donderdag 20 oktober, komt groep 4 van de Mariabasisschool een kijkje nemen en actief bewegen samen met hun eigen opa's en oma's.

Elke dinsdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur is er een beweeguur voor volwassenen. Dit uur wordt verzorgt door sportcoach Jaccy van den Enden en de fysiotherapeut van Zorgboog in Balans. Na een warming-up op muziek gaan ze gezamenlijk op de toestellen trainen onder professionele begeleiding. Ze passen het beweegaanbod aan op eenieders persoonlijke niveau. Alle deelnemers zijn welkom.

Kom langs of neem contact op met de Sportcoach of Fysiotherapeut. Jaccy van den Enden, Sportcoach/ Jongerenwerker: jvdenden@vierbinden.n. Paul Faessen, Fysiotherapeut Zorgboog in Balans: Paul.Faessen@zorgbooginbalans.nl.

Afbeelding
Afbeelding