Afbeelding

Café-Zaal de Tapperij nog ongeslagen

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Café-Zaal de Tapperij gaat dit seizoen als een speer. Ook in wedstrijd 5 werd de volle buit gepakt. Ditmaal voorzien van extra glans middels de eerste clean sheet van het seizoen voor doelman J. Biemans. Danny Megens Keurslagerij was de opponent in de met 4-0 gewonnen pot. R. Engels mag zich de matchwinner noemen met 2 treffers.

Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs blijft aan het vinkentouw hangen bij De Tapperij. De meest trefzekere ploeg in de A-klasse had er ook deze avond weer zin in. Ditmaal was R. Klomp Bueters goed op schot. Mede dankzij 3 treffers van zijn voet wist Lindeboom met 5-0 te zegevieren tegen Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt. Voor Sevenmiles alweer de 3e nederlaag in dit seizoen.

1.FC Geert blijft ook goed bij bij de koplopers. Daar waar de vorige potjes relatief eenvoudig gewonnen werden, was het ditmaal een lastiger duel. Heesakkers Administratie & Advieskantoor was een harde noot om te kraken. Zij kwamen ook op een verrassende 2-0 voorsprong, waardoor 1.FC Geerts in de achtervolging moest. Deze achtervolging werd ingezet en ten slotte beloond met de 3 punten. Het Duits getinte team deed dat karakter eer aan en zij schoten in de laatste minuut de winnende binnen: 3-2.

In de B-klasse wist Aben & Slag Advocaten weer eens te winnen. De wrange smaak werd tegen het arme Café Thuis volledig weggespoeld. Maar liefst 7-1 was de zege voor Aben & Slag, welke vooral tot stand kwam in de laatste 12 minuten. Tot dan toe was er maar eenmaal gescoord. Maar met de swingende T. Kuypers, die 3 treffers bijschreef, wist Aben & Slag vervolgens snel weg te lopen bij Café Thuis, de hekkensluiter in de B-klasse.

FC Avondrood behaalde een knap punt tegen Hurkmans Plaatwerk BV. Avondrood keek heel lang tegen een 1-0 achterstand aan, maar in de allerlaatste minuut was het B. van der Kruissen die het leder tegen het net achter de doelman van Hurkmanse dienst wist te plaatsen. De druiven zuur voor Hurkmans, terwijl aan andere zijde het gewonnen punt zeer gekoesterd werd.