Vlooienmarkt in Muziekcentrum 't Anker

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - In Muziekcentrum Het Anker in Beek en Donk wordt door Harmonie Oefening & Uitspanning op zondag 30 oktober van 10.00 tot 16.00 uur een vlooienmarkt gehouden.

Op deze vlooienmarkt kunnen particulieren een kraam huren voor de verkoop van tweedehandse spullen. Wilt u eindelijk eens van uw overtollige spullen af dan is een kraam huren op de vlooienmarkt een goede oplossing. Daarbij geeft u deze mooie spullen een tweede leven.

Bezoekers vinden er kramen met (kinder)kleding, snuisterijen, boeken, elektrische apparatuur, cd's, platen, speelgoed en nog veel meer. Bent u op zoek naar iets moois, leuks aparts of mist u nog een item in uw collectie. Kom dan op zondag 30 oktober naar Muziekcentrum Het Anker en snuffel gezellig rond. Gewoon binnen lopen en genieten van een kopje koffie of een drankje kan natuurlijk ook. De opbrengt komt ten goede aan de muziekopleiding van harmonie O&U.

De toegangsprijs bedraagt €1,50 voor kinderen t/m 12 jaar is de toegang gratis.

U vindt Muziekcentrum Het Anker aan de Pater Vogelsstraat 39 in Beek en Donk. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving (Heuvelplein).

Voor informatie/boekingen kijk op www.oenu.nl, www.vandersteenevenementen.nl of bel 06–81135591.