Afbeelding

Gratis workshop presentatievaardigheden

Algemeen Algemeen

Laarbeek - ViERBINDEN Vrijwilligerswerk en Mantelzorgondersteuning organiseren de ViERBINDEN Academie. Het doel van deze Academie is het bieden van leuke en leerzame cursussen/ workshops/ informatieavonden voor alle Laarbeekse mantelzorgers en vrijwilligers (of hun organisatie).

De aanbieders van de ViERBINDEN Academie bieden deze vrijwillig aan en de deelnemers hoeven niet te betalen. Dit is een principiële keuze. Niet omdat het niets mag kosten, maar omdat wij ervan overtuigd zijn dat we met zijn allen heel veel kennis en kunde hebben en bereid zijn deze te delen met elkaar.

Bij de workshop Presentatievaardigheden is nog plaats voor enkele vrijwilligers en/ of mantelzorgers. Peter Ronkes Agerbeek zal deze workshop begeleiden. Tijdens de workshop wordt ingegaan op: het schrijven van een sprekerstekst; persoonlijke presentatie en sprekerstips en het vervaardigen van PowerPointpresentaties.

De workshop wordt gehouden in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk op donderdag 24 november van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden of meer informatie? Neem contact op via vrijwilligerswerk@vierbinden.nl of mantelzorg@vierbinden.nl of via telefoonnummer 0492-328800