Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Voor de ViERBINDEN Academie wordt een vrijwilliger gezocht die organiseren leuk vindt. De ViERBINDEN academie biedt vrijwilligers en mantelzorgers leuke en leerzame cursussen/ workshops/ informatieavonden in de periode van oktober tot en met april.

De vrijwilliger inventariseert digitaal en via de post de behoeftes, maakt een planning, onderhoudt contacten met de cursusaanbieders en deelnemers en zorgt dat de cursusavonden kunnen draaien.

ViERBINDEN mantelzorgondersteuning is op zoek naar vrijwilligers voor de redactie van de Mantelzorg-Nieuwsbrief. De vrijwilliger maakt de planning voor de nieuwsbrief, maakt afspraken met de beroepskracht en de vrijwillige schrijvers over de inhoud van de artikelen, maakt afspraken met de vrijwillige vormgever en de postbezorgers. Zorgt er voor dat de nieuwsbrieven worden gedrukt en de adreslabels worden geprint en dat de nieuwsbrieven via de post en via de mail worden verstuurd naar de mantelzorgers en naar de verspreidpunten. Een gedeelte van het vrijwilligerswerk wordt vanuit het ViERBINDEN kantoor, Otterweg 27 in Beek en Donk, uitgevoerd.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.