De Keiegalmers
De Keiegalmers

Kaartverkoop Ganzendonckse Seniorenmiddag

Algemeen Carnaval

Beek en Donk – De kaartverkoop voor de Ganzendonckse Seniorenmiddag gaat op 10 januari van start. Een keur aan artiesten gaat op zaterdag 11 februari het podium van muziekcentrum 't Anker betreden.

Zij zorgen voor een prachtige middag, welke voor slechts €5,00 per persoon toegankelijk is voor alle Beek en Donkse senioren. De middag is georganiseerd door de Club van 100 van de Teugelders.

Rob Verschuren uit Son en Breugel staat voor het eerst op het podium in Beek en Donk. Hij is vorig jaar 'ontdekt' door de Teugelders die in Son een plaatselijke avond bezochten. Hoewel hij tot op heden nooit in Beek en Donk te zien was, kan geconcludeerd worden dat deze tonpraoter zich met de allerbeste kan meten. Bart Ketelaars uit Udenhout is de 2e kletser tijdens deze middag. Zijn buuts kenmerken zich door herkenbare niet-doorsnee typetjes met een verhaal vol slappe klets, woordgrappen en doordenkers, waarbij de interactie met het publiek zeker niet ontbreekt.

Uiteraard zijn er ook de Garde- en showdans door de Ganzendonckse Dansmariekes. Muziek is er van de Keiegalmers. Deze Helmondse amusementsgroep is opgericht in 1964 en bestaat uit een aantal mannen die zingend genieten van het leven. Nog meer hoogstaand muzikaal amusement is er van de bekende groep KUUB. Zij genieten al jaren grote bekendheid in de regio en behoeven geen verdere introductie. De Coöperatieve Stoomafblaas Kapel uit Beek en Donk zorgt voor de muzikale omlijsting.

Kaartjes zijn vanaf 10 januari te verkrijgen bij: Bloemenatelier De 4 Seizoenen aan het Piet van Thielplein 15, en bij Bloemsierkunst Fons aan het Heuvelplein 26, beide in Beek en Donk.