Keezen, de nieuwe rage

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Ook al verslaafd intussen aan dit razend populaire spelletje? Ongetwijfeld is het tijdens de kerstvakantie op tafel gekomen. En dan niet een keer maar hoogstwaarschijnlijk meerdere keren. Want als je de smaak te pakken hebt, kun je er bijna niet meer mee stoppen.

Sparta'25 is op deze hype ingesprongen en organiseert sinds het najaar een maandelijks toernooi. Elke laatste woensdag van de maand kan men in de voetbalkantine meedoen aan een gezellig keez-toernooi.

Via www.sparta25.nl kun je je als koppel inschrijven. Klik hier op de datum van de verenigingsagenda en je komt direct op het inschrijfformulier. Kosten bedragen slechts €2,50 per persoon. Voor de drie beste koppels zijn er mooie waardebonnen van de Plus supermarkt van Balkom te winnen.

Voor het toernooi op woensdagavond 25 januari kan tot zondag 22 januari worden ingeschreven. Kom gerust eens meedoen. Deelname is voor iedereen mogelijk. Je hoeft echt geen ervaren speler te zijn. Ook hoef je geen lid van Sparta te zijn. Kom ook de keez-sfeer eens proeven en raak ook verslaafd!