Johan Clement
Johan Clement

Johan Clement Trio bij Wim Beeren Jazz Society

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Het podium van Wim Beeren Jazz Society in zaal Van Bracht aan de Kerkstraat in Aarle-Rixtel is woensdag 25 januari gereserveerd voor het trio van pianist Johan Clement.

Johan Clement (1955) staat bekend als een krachtige swinger met een oersterke timing, die zijn inspiratie vindt in jazzgrootheden als Oscar Peterson en Bill Evans. Zijn ongecompliceerde en soepele manier van spelen wordt opgemerkt en gewaardeerd door een groot publiek. Niet verbazingwekkend dat zijn repertoire stukken uit de Bebop en Swing omvat. Veel grootheden uit de jazz vonden het een genot om Johan als begeleider in de band te hebben, zoals o.a. Toots Thielemans, Deborah Brown, Art Farmer, Scott Hamilton, Georgie Fame, Sal Nistico, Johnny Griffin en Clark Terry.

Het trio wordt gecompleteerd door contrabassist Eric Timmermans die, met een enorme staat van dienst, al jarenlang deel uitmaakt van het trio, en topdrummer en ook een beetje onze 'huisdrummer' Hans van Oosterhout, onder andere vaste drummer van de onlangs overleden Toots Thielemans.

Aanvang 20.30 uur, entree slechts €10,00. Voor de fijnproevers weer een avond genieten bij Van Bracht op 25 januari! Kijk voor meer informatie op www.wimbeerenjazzsociety.nl en www.johanclement.nl.