Afbeelding

Drukke week voor de Heikneuters

Algemeen Carnaval

Mariahout – Voor CV De Heikneuters komt er een zeer drukke week aan. Komend weekend en volgend weekend staan de kletsavonden op het programma.

De avond zit weer tjok vol met een paar kletsers namelijk Arian Compen en Antoine van den Waardenburg. De groep DèVèltOp uit Aarle-Rixtel zorgt vooral voor een Nederlandstalig muzikaal-komisch stuk. De 4 groepen van eigen bodem maken deze avond compleet. De groep Werus wa anders doet alweer voor de 3e keer mee en als de organisatie het goed begrepen heeft komt er weer een nieuw talent op het podium en eentje met ervaring. De Erpels uit`t zakske oftewel de gebroeders van Erp zijn ook weer van de partij. Met hun zang en goede humor word dat weer genieten. Dit jaar is er de groep van de Skon Vrouwkes ook weer bij. De eigen prinses draagt hier haar steentje aan bij. Het zijn een aantal dames die al een hele lange tijd in de weer zijn voor deze avonden en ze zijn alvast op oefening gegaan dus dat beloofd wat. Last but not least Kiek Ons. Deze drie zeer grappige personen staan alweer voor de zoveelste keer op het podium. Elk jaar lukt het weer om met geweldige humor de zaal op zijn kop te zetten vooral door de goede grappen en de zeer mooie liedjes. De dansmariekes zijn hierbij aanwezig zijn en kunnen voor het eerst hun showdans laten zien. De muzikale omlijsting van deze avonden word verzorgd door de Grottendorfer blaaskapel. Zodra de laatste act van het podium is zorgt de DJ voor een altijd een gezellige after party in de foyer. Voor de 2e avond vrijdag 10 en derde avond 11 februari zijn nog een beperkt aantal kaartjes te koop. Heeft u hier interesse in, neem dan contact op met Paul Willems, tel. 0622422379. Ben er vlug bij want op is op.

KBO avond
Op woensdag 8 februari is het de beurt aan de KBO. Deze seniorengroep bestaat uit een aantal mannen en vrouwen die alweer maanden in de weer zijn om er op deze avond weer een vermakelijk programma neer te zetten. Op deze avond is ook Prins Joan, Prinses Anja, adjudant Harald en hofdame Dorith en het hele gevolg aanwezig zijn om dit allemaal te aan schouwen.

Playbackshow
De mini playbackshow voor de Mariahoutse kinderen vindt plaats op zondag 12 februari. Maar liefst 21 playbackacts zijn er te zien. Daarnaast is er ook nog een live gezongen lied en als kers op de taart sluit groep 8 weer af met een geweldig optreden zoals men dat gewend is van groep 8 van de Bernadetteschool. Deze middag begint om 13.30 uur en wordt evenals andere middagen en avonden gehouden in het Buurthuis van Mariahout.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl.