Activiteiten KBO Lieshout

Algemeen Senioren

Lieshout - In deze wintermaand staan er diverse ontspannende en interessante activiteiten op het programma van de Lieshoutse seniorenvereniging.

Op vrijdag 3 februari is er een bezoek aan het Provinciehuis in Den Bosch met een rondleiding en een gesprek met een Statenlid.

Maandagavond 6 februari is alweer de vijfde lezing kunstgeschiedenis in het Dorpshuis. Deze keer behandelt mevrouw Pels de Jugendstil, een kunststroming die rond het begin van de twintigste eeuw in Europa populair was.

Dinsdagmiddag 7 februari organiseert KBO Lieshout samen met enkele andere organisaties een informatiemiddag met als thema Gezond genieten. Aan de orde komen gezond bewegen, gezonde voeding en alcohol en medicijnen.

Samen Uit Eten is een geliefde activiteit van de vereniging. Op woensdag 15 februari staan de tafels klaar in restaurant De Reiger in Zijtaart. Er wordt een driegangenmenu geserveerd waarbij uit verschillende gerechten gekozen kan worden. De prijs is €20,00, inclusief een consumptie. Aanmelden tot 7 februari bij de Inloop.

De leesgroep heeft deze keer gekozen voor een echte klassieker: De Avonden van Gerard Reve. Op dinsdagavond 21 februari wordt dit boek besproken onder leiding van mevrouw Nelleke van Vlokhoven in het Franciscushof. Aanvang 20.00 uur. Lijkt het u fijn om samen een boek te bespreken? Te discussiëren over de inhoud van een boek en de manier waarop de schrijver zijn verhaal op de lezer over wil brengen? Kom dan eens een avond bijwonen.

De schrijfgroep komt op donderdagmiddag 23 februari om 14.30 uur weer bij elkaar in het Franciscushof. Lijkt het u leuk om een verhaal te schrijven, kom dan gerust een middag bijwonen.

Noteer vast in uw agenda: op donderdag 9 maart is de jaarvergadering van KBO Lieshout. Aanvang 13.30 uur. Locatie: Dorpshuis.

Naast de genoemde activiteiten kunt u bij KBO Lieshout iedere week terecht voor het uitgebreide, vaste programma. Van fietsen tot rikken en van biljarten tot zingen. Blijf dus niet thuis, maar doe mee aan een of meer van de activiteiten. Loop eens binnen bij de Inloop voor informatie. Of sluit u aan bij deze actieve seniorenvereniging. De Inloop is iedere dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis.