Optreden van 'Gans Anders'
Optreden van 'Gans Anders'

2e Ganzenkwekavond staat voor de deur

Algemeen Carnaval

Aarle-Rixtel - Na het grote succes van seniorenmiddag en de 1e Ganzekwekavond op 28 januari staat de 2e Ganzekwekavond alweer voor de deur. Zaterdag 11 februari is het zover, het belooft weer een spetterende avond te worden met zowel Aarles als regionaal talent van hoog niveau.

Achteraf vindt er nog een gezellige afterparty plaats in de foyer waarmee de avond kan dienen als perfecte opwarmer richting Carnaval. Zorg dus dat u er bij bent, er zijn nog enkele kaarten beschikbaar dus bemachtig deze op tijd.

Programma 2e Ganzekwekavond
Dirk Kouwenberg (kletser), Harry Hens (kletser), Ganzegatse Dansmariekes, Gans Anders (amusement), DèVèltOp (amusement), Ton Brekelmans (kletser), Jasper van Gerwen (kletser) en Jeroens Clan (amusement). De avond begint om 19.45 uur in MFC De Dreef.

De kaarten zijn te koop bij Snoeperij Jantje aan de Wilhelminalaan 2 in Aarle-Rixtel. De kaarten voor de kletsavonden kosten €13,50 per stuk. Het programma is tevens terug te vinden op de tonpraatwebsite van Nederland: www.tonpraten.nl. U kunt hier ook meer informatie terugvinden over andere tonpraatavonden.