Afbeelding

Deborah J.Carter & On Impulse bij Wim Beeren Jazz Society

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Op het podium van Wim Beeren Jazz Society in zaal Van Bracht aan de Kerkstraat in Aarle-Rixtel, gaat op woensdag 22 februari weer iets bijzonders gebeuren. De Amerikaanse jazzzangeres Deborah J. Carter treedt op, samen met de groep On Impulse.

Deborah geniet inmiddels van wereldwijde bekendheid. Geboren in Amerika en opgegroeid in Hawaii en Japan, toert ze over de hele wereld voor het geven van concerten, workshops en masterclasses.

On Impulse brengt electric jazz/fusion van de fijnste soort. De groep bestaat uit drummer Sebastiaan Cornelissen, toetsenist Coen Molenaar en basgitarist Udo Pannekeet. Als je als band hebt getoerd met trompettist Randy Brecker, dan heb je een aardig visitekaartje afgegeven. Het bewijst bovendien weer eens wat voor uitzonderlijk talent er in Nederland rondloopt en vooral speelt. De geweldige chemie tussen Deborah en de bandleden zorgt voor een waarlijk explosief, nieuw repertoire, waarbij groove en swing met hoofdletters mogen worden geschreven.

De aanvang is om 20.30 uur en de entree bedraagt slechts €10,00. Voor de fijnproevers weer een avond genieten bij Van Bracht op 22 februari! Kijk voor meer informatie op www.wimbeerenjazzsociety.nl, www.deborahcarter.com en www.onimpulse.eu.