Simone Slegers
Simone Slegers

Laarbeekse vrouwenavond: met columniste én zangeres

Algemeen Evenementen

Laarbeek – De 19e Laarbeekse vrouwenavond valt dit jaar exact op de goede datum. Immers, op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Tijd voor een fijne avond, alleen voor vrouwen, met columniste Anniek van den Brand en zangeres Simone Slegers.

Inspirerend
Internationale Vrouwendag is de dag die staat voor het gevoel van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen overal ter wereld. Naar het Buurthuis van Mariahout komen twee inspirerende vrouwen: columniste Anniek van den Brand en zangeres Simone Slegers.

Columniste Anniek
Voor de pauze is het woord aan Anniek. Zij heeft zes jaar lang een persoonlijke column gehad in het dagblad Trouw. Nu schrijft ze in het AD en zeven regionale kranten, waaronder het Brabants Dagblad. Anniek komt van oorsprong uit Brabant, maar woont nu boven de grote rivieren. Ze voelt zich een 'heimwee-Brabander' en schrijft daar graag over. Over het verschil tussen haar dorp van toen en de stad van nu. Over het verschil tussen haar opvoeding en de opvoeding die ze aan haar kinderen geeft... Dat is vast herkenbaar voor veel vrouwen in de zaal.

Zangeres Simone
Na de pauze kan er vast geneuried, misschien zelfs meegezongen, worden met Simone Slegers. Zij zingt in 'Strax', een superstrakke soul- en discoband en in 'Sjanz', met vijf andere talentvolle dames. Zij zingt nummers van Tina Turner, Adele, Abba, Celine Dion tot Nederlandstalig talent. Ook benieuwd welke popzangeres ze vanavond laat horen?

Kaartjes
Trommel je vriendinnen en buurvrouwen alvast op. Je kunt kaartjes, vóór 1 maart, bestellen voor €7,50 per stuk, incl. koffie/thee bij Dora Donkers. Je kunt haar bellen op 0499-422551 of mailen naar bhjdonkers@kpnmail.nl Het programma begint om 20.00 uur en de zaal van het Buurthuis in Mariahout is om 19.30 uur open.

Anniek van de Brand