Afbeelding

Familie Van Puffelen veilt groots Ganzendoeck

Algemeen Carnaval

Beek en Donk - Veel Ganzendonckers en Ganzendonckerinnkes zijn net als De Teugelders en Prins Luuk XLV actief op Facebook. Ook de Familie Van Puffelen gaat met de tijd mee. Daarom introduceert deze roemruchte Ganzendonckse familie een digitale veiling. Via de Van Puffelen veiling-Facebooksite wordt een origineel Ganzendoeck geveild.

Dit is het kleurrijkste en grootste Ganzendoeck uit de geschiedenis van De Teugelders. De Familie Van Puffelen heeft een van haar eigen familieleden gebombardeerd tot digitale veilingmeester. De hamer zal via Facebook met veel passie ter hand genomen worden voor een zo'n hoogst mogelijke opbrengst. Het geldbedrag, dat dit unieke Ganzendoeck gaat opleveren, is bestemd voor een goed doel. Het is niet uitgesloten dat de Van Puffelen veilingmeester met de overige familieleden tijdens de carnaval nog ergens onverwacht opduikt om het reusachtige Ganzendoeck per opbod te veilen.    

Het goede doel wil de Familie Van Puffelen in samenspraak met De Club van 100 vaststellen. Dit wordt nog bekend gemaakt… volg de Familie van Puffelen dan ook de komende periode via Facebook. Er zijn heel veel Ganzendonckers aan dit unieke Ganzendoeck verbonden. Wie dit zijn houden ze, vanwege het risico op plagiaat, nog strikt geheim. De veiling is openbaar op Facebook.