Archiefbeeld van de optocht in Ganzegat 2016
Archiefbeeld van de optocht in Ganzegat 2016

Ganzegatse Optocht 2017

Algemeen Carnaval

Aarle-Rixtel - De Ganzegatse Optocht 2017 vindt plaats op zondag 26 februari. Ook dit jaar kunt u weer deelnemen in diverse categorieën. Deelnemers voor optocht, gevel- en straatversiering kunnen zich nu al aanmelden via www.ganzegat.nl. Kies op de website voor het tabje optocht. Op deze site kunt u tevens het reglement voor de optocht terugvinden, bij inschrijving ontvangt u tevens ook het reglement.

In tegenstelling tot verleden jaar wordt er geen borg gevraagd voor deelnemers in de categorie wagens. De organisatie wil hiermee de drempel weer verlagen en hopen daarmee uiteraard dat er weer volop mooie wagens mee zullen doen in de Ganzegatse optocht. Prins Hans d'n 3e kan niet wachten om te zien wat voor kleurrijke en originele creaties er voorbij zullen komen. De tijd begint te dringen, dus heb je een leuk idee, geef je dan snel op in een van de mogelijke categorieën en zorg er samen met alle andere deelnemers voor dat er weer een fantastische, kleurrijke Ganzegatse Optocht door Aarle-Rixtel zal komen.

De prijsuitreiking voor de jeugd is op zondagmiddag vanaf 14.30 uur in de tent op het Heuvelplein. Op zondagavond vindt de prijsuitreiking voor de volwassenen plaats op dezelfde locatie.

Bij eventuele vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met het secretariaat. Graag zien zij uw aanmelding voor de optocht tegemoet.