Op vrijdag 3 februari bracht een grote groep Lieshoutse senioren een bezoek aan het provinciehuis in Den Bosch
Op vrijdag 3 februari bracht een grote groep Lieshoutse senioren een bezoek aan het provinciehuis in Den Bosch

Februari activiteiten KBO Lieshout

Algemeen Senioren

Lieshout - KBO Lieshout houdt in februari een aantal activiteiten. Lees er hieronder meer over.

Schuif eens mee aan bij de kientafels. Op vrijdagavond 17 februari is er weer een kienavond van KBO Lieshout in het Dorpshuis. Zaal open om 19.00 uur. De eerste kienronde begint om 20.00 uur. Er zijn mooie prijzen te winnen. Iedereen is welkom.

'Proef, shop en probeer en geniet van live optredens van Nederlandse artiesten.' Dat is de slogan van de Huishoudbeurs in Amsterdam. Op dinsdag 21 februari heeft KBO Lieshout een busreis naar deze beurs voor een gezellig dagje uit. Het vertrek is om 7.50 uur vanaf het oude gemeentehuis.

De leesgroep heeft deze keer gekozen voor een echte klassieker: De Avonden van Gerard Reve. Op dinsdagavond 21 februari wordt dit boek besproken onder leiding van mevrouw Nelleke van Vlokhoven in het Franciscushof. Aanvang 20.00 uur. Lijkt het u fijn om samen een boek te bespreken? Te discussiëren over de inhoud van een boek en de manier waarop de schrijver zijn verhaal op de lezer over wil brengen? Kom dan eens een avond bijwonen.

De schrijfgroep komt op donderdagmiddag 23 februari om 14.30 uur weer bij elkaar in het Franciscushof. Zou u ook wel eens een verhaal willen schrijven? Kom dan gerust een middag bijwonen.

De jaarvergadering van KBO Lieshout is op donderdag 9 maart. Na de vaste agendapunten is er een optreden van het Visserskoor uit Eindhoven. Aanvang vergadering 13.30 uur. Locatie: Dorpshuis.

Naast de genoemde activiteiten kunt u bij KBO Lieshout iedere week terecht voor het uitgebreide, vaste programma. Van fietsen tot rikken en van biljarten tot zingen. Ook kunt u bij diverse ondernemers korting krijgen. De belastinghulpen helpen degenen, die daarvoor in aanmerking komen, met het invullen van belastingformulieren. Blijf niet thuis, maar doe mee aan een of meer van de activiteiten. Loop eens binnen bij de Inloop voor informatie. Of sluit u aan bij de actieve seniorenvereniging. De Inloop is iedere dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis.