Afbeelding

Openluchttheater Mariahout strikt Racoon en De Dijk

Algemeen Algemeen

Mariahout – Voor het aankomende seizoen staan er drie grote namen gepland op het programma van het Openluchttheater in Mariahout. Racoon, De Dijk en Martijn Fischer zullen in de zomer optreden in één van de mooiste natuurtheaters van Nederland.

Racoon zit op dit moment in de studio voor de opnames van nieuwe nummers, die in het voorjaar worden uitgebracht. Tijdens het optreden op zaterdag 24 juni in Mariahout wisselen zij de nieuwe nummers af met grote hits als 'Love you more' en 'Oceaan'. Wil je dit concert niet missen, dan moet je snel zijn. Op zaterdag 18 februari om 10:00 uur start de voorverkoop van de tickets en duurt tot 9 juni. Tickets kosten 35 euro en 38 euro als je ze op de avond zelf koopt.

De Dijk
Daarnaast kan je bij het Openluchttheater ook genieten van de vele Nederlandstalige hits van De Dijk. Zij treden vrijdag 8 september op in Mariahout.

Martijn Fischer
Op zaterdag 10 juni is het de buurt aan Martijn Fischer om het theater onveilig te maken. Bekend van zijn vertolking als André Hazes in 'Hij gelooft in mij' zingt hij de hits van Hazes.