Afbeelding

Dorpsraad Lieshout zoekt leden voor Werkgroep Subsidies

Algemeen Gemeente

Lieshout - Voel jij je geroepen om mee te werken aan een fijne leefomgeving in Lieshout? De Dorpsraad van Lieshout is op zoek naar 2 leden voor de Werkgroep Subsidies.

Lieshoutenaren kunnen een beroep doen op leefbaarheidsubsidies, als zij initiatieven organiseren die een fijne leefomgeving in Lieshout bevorderen. Om dit te ondersteunen ontvangt Dorpsraad Lieshout jaarlijks een subsidiebedrag vanuit de gemeente Laarbeek. Tevens is er een subsidiebedrag beschikbaar dat de Rabobank aan lokale initiatieven toekent, waarvoor de Dorpsraad aanvragen beoordeelt en begeleidt.

De taken van de werkgroep subsidies zijn het beoordelen van de subsidieaanvragen, het opstellen van een advies aan het bestuur van de Dorpsraad en de Rabobank en het begeleiden van het subsidietraject. De Werkgroep Subsidies bestaat uit minimaal 3 personen die samen adviseren over een aanvraag, met de penningmeester van de Dorpsraad als contactpersoon. Op dit moment zijn er twee vacatures voor de Werkgroep Subsidies.

Kom jij de Werkgroep Subsidies versterken? Of wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Monique Hubrechsen (secretaris) via info@dorpsraad-lieshout.nl of tel. 06-38775775.